Created By:
Denice Fallsdalen
Collecting for:
Insamlingsstiftelsen Choices allmänna arbete

Att vara du är good enough!

En prestationsprinsessa och fröken Duktig. En som klarade sig själv och inte bad om hjälp. En som aldrig var tillräcklig bra. Det var en beskrivning av mig fram till några år sen. Tills jag mötte den berömda väggen och blev sjukskriven för utmattning och depression. Då tvingades jag omvärdera mig själv, mitt liv och min livsstil. Omvärdera den jag var. Och lära mig att jag inte alltid behöver prestera. Inte behöver vara bäst. Det räcker mer än väl att vara good enough. Att bara vara kan ibland vara svårt nog.

Jag hade tur. Jag fick hjälp, både av vården, men framförallt från medmänniskor som jag mötte när jag började skriva om hur jag mådde på sociala medier. Jag har kommit långt sen den där väggen och mår idag bättre än på länge. Tyvärr finns det mängder av människor, barn och unga, som inte gör det. Som behöver vår hjälp.

Psykisk ohälsa ökar idag och vi ser att det finns ett stort behov av att hjälpa ungdomar i ett tidigt skede. Ditt bidrag hjälper oss i kampen mot psykisk ohälsa och missbruk bland barn och ungdomar.

Genom att låta Stiftelsen Choices läkar- och psykologstudenter utbilda skolelever om självmordsprevention och om kroppen samt hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak ger vi ungdomar kunskap och verktyg för att hantera psykisk ohälsa. Choice har i snart 10 år kämpat för att barn och unga ska få en bra start i vuxenlivet och tillsammans med er hoppas vi kunna hjälpa ännu fler!
Donate
800 kr
16%
0 Days left

Recent activity

  • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 200 kr

  • Johan Fallsdalen Johan Fallsdalen donated 100 kr

  • Karin Larsson Karin Larsson donated 200 kr

    Jag har själv en tonårsdotter med ångestproblematik... Högpresterande och "duktig". Dagens skolsystem och samhälle gör det inte enkelt för ungdomarna, trots våra ansträngningar som föräldrar. Bra val av insamling!

  • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr