Created By:
Madeliene Pierre
Collecting for:
Insamlingsstiftelsen Choices allmänna arbete
Jag vill börja med att sända ut massa kärlek till alla oss som kämpar. Det många glömmer är att alla kämpar med olika kamper, kamper som få vet om.

Så till dig som ibland bara vill ge upp - försök håll ut det kommer bli bättre 💗

Jag har valt att starta den här insamlingen för att stötta Stiftelsen CHOICE i sitt arbete med att förebygga psykisk ohälsa då jag tycker det är viktigt att våga prata om psykisk ohälsa samt hur det påverkas oss.

För 6 år sedan var jag med om en våldtäkt, som resulterade i sjukskrivning och år av paniksyndrom och PTSD. Jag gick från att vara en tjej som älskade att arrangera evenemang och egna klubbkvällar till att sedan lida av social fobi och panikångest.
När det var som värst kunde jag inte gå utanför dörren själv.
6 år av terapi och KBT har gjort att jag nu kan leva ett så gott som normalt liv även om vissa saker fortfarande triggar igång min panikångest.

När det var som värst så fick jag panikångestattack då fort jag var bland folk, jag fick från att älska att träffa nya människor till att nu leva ett isolerat och väldigt begränsat liv.

Jag minns tillbaka på alla mina mål jag hade i terapin. Mitt första mål var att klara av att gå till affären själv. Nästa steg var att öva på att åka några busshållplatser med bussen. Eftersom jag levde i ett distansförhållande så var mitt viktigaste mål att klara av att åka tåg själv. Man brukar säga att det tar ca 20 ggr att göra något som skapar en panikångestattack till att få kroppen att förstå att den bara överreagerar. Man kan väl säga att det har blivit en hel del tåg 😅💗

Under tiden jag gick i terapi så valde jag samtidigt att börja satsa på mig själv, så jag pluggade på komvux på distans. Tog gymnasieexamen för att sedan utbilda mig inom det jag brinner för mest - affärsutveckling och digitala strategier 🙏🏼

Mitt största mål har hela tiden varit att bli bättre och bli mer självständig. Vägen har varit pissjobbig, det tänker jag inte sticka under stol med. Jag vet inte hur många gånger jag bara velat ge upp men ändå gett mig tusan på att bli bättre.

Men jag vill gärna tro att ur allt ont så kommer även något gott.
Jag är tacksam för jag är en annan person idag, mer ödmjuk men även starkare som person. Det här har även resulterat i att jag har satsat mer på mig själv och mitt mående, utbildat mig till det jag brinner för samt startat mitt alldeles egna företag.

Ibland tänker jag på hela den här resan, som tex när jag suttit på ett möte (som för två år sedan hade varit helt omöjlig att göra). Tänk om de här personerna bara visste hur mycket hårt jobb som ligger bakom att jag ens sitter där. Sedan går jag därifrån med glädjetårar och känner sån otrolig lycka, för det betyder att jag klarat ännu ett mål. 💗


/Madeliene

Donate
600 kr
6%
0 Days left

Madeliene Pierre donated 300 kr

Recent activity

  • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr

  • Madeliene Pierre Consulting Madeliene Pierre Consulting donated 300 kr